Fase 304 / Relats

Drogues i sexualitat I

U

Sensacions pertorbadores

És Festa Major a no sé quin poble i la barreja d’alcohol i marihuana comença a actuar sobre el meu cos. El primer símptoma: s’ajunten la felicitat i la lucidesa mental, sóc imparable. Però no me’n puc beneficiar, no encara. M’adono que la meva bufeta s’ha omplert sobtadament i em veig obligat a fer una pausa mental per buscar un preuat Poly Klyn. Faig una recerca visual des del banc de la plaça i no en trobo cap, així que passo al pla B, hauré de buscar un racó, o una paret, o unes plantes. Tombo pel carrer més proper i veig una zona verda. Perfecte, pixaré entre arbres i matolls urbans. La típica renglera de naturalesa atrapada entre asfalt. Ja surt, amb molt cabal i una tonalitat grogosa. Mentre experimento una de les sensacions més plaents causades per una funció corporal, contemplo el panorama amb la visió de qui es creu una àguila i en realitat és un talp. A l’altra banda del carrer, a poca distància, hi ha un parell de noies practicant el noble art del «botellón». M’hi fixo durant l’estona en què s’allarga la pixera i reflexiono sobre la facilitat amb què un pot estar tocant-se la polla mentre observa un parell de cossos amb els quals muntar-se les seves fantasies sexuals. Veig unes natges insinuant-se per sota dels «shorts» i el contorn d’uns pits que es deixa veure gràcies a una samarreta tallada, i tot això em fa més que pensar. És la puta imaginació en estat pur, és com somiar despert, és estar en dues realitats paral·leles, el meu cervell està treballant amb dos nuclis i processant la informació a tota velocitat. Però arriba un punt en què les al·lucinacions es tornen compungiments. M’aterro al pensar en la possibilitat d’estar creuant la fina i borrosa línia que separa el «catxondo» mental del depravat sexual. A sobre m’adono que m’he esquitxat de pixum les vambes. Cauen les últimes gotes i me la espolso, em cordo els pantalons i m’apujo la bragueta. No em fa gaire gràcia que la mà em faci olor de polla, però de seguida deixo de pensar-hi. Començo a sentir-me bastant borratxo, cosa que no entenc al no haver begut més durant els últims minuts. Torno a la plaça per un carreró paral·lel al que he seguit per venir i veig tres Poly Klyns, envoltats d’un bassal format molt probablement per la barreja d’orina de diverses procedències.

Drogues i sexualitat II (14/09/2016)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s