Fase 304 / Relats

Drogues i sexualitat II

Dos

Decadència

Vull mantenir l’estat mental amb què em trobo, tot aquest cúmul de sensacions, i segueixo bevent. Avui vaig a vi blanc i s’està començant a escalfar, i afegit al fet que l’he comprat abans al «paki» per tres euros fa que en una situació de sobrietat estaria imbevible. Però no és el cas, així que m’acabo l’ampolla. Començo a entreveure que ja no estic tant lúcid quan em creuo amb gent a qui haig de saludar i mantenir la típica conversa hipòcrita i repetitiva per convenció social, si és que se’n pot dir conversa. Busco idees i paraules i no les trobo, i quan les trobo no les puc reproduir igual que al meu cap. Fins ara, amb els col·legues, tenia la sensació d’estar comunicant-me de puta mare i ser capaç d’aprofundir en qualsevol tema, disseccionar-lo, analitzar-lo per parts i treure’n unes conclusions. Potser només eren imaginacions meves. Ens movem. Anem cap al mig de la plaça, davant de l’escenari, i començo a estimular els meus sentits al sentir el so penetrant del bombo. Vaig molt borratxo i gaudeixo amb tots els temes que toquen. O punxen. No sé qui hi ha a l’escenari. M’estic movent al ritme de la música quan passa un «latero» pel mig de la multitud. Li pago la birra de marca blanca quan aconsegueixo trobar un euro a la cartera. El meu camp de visió està reduït a cinc metres de distància, cosa que provoca una major atenció a qui passa just pel meu costat. Resulta que tinc tres ties ballant al meu costat. Estan bones les tres, o això em sembla, de fet, les veig totes iguals.

Drogues i sexualitat I

Drogues i sexualitat III (16/09/2016)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s