Fase 304 / Relats

Drogues i sexualitat III

Tres

Atracció

M’enamora quan la veig ballar. M’he fixat especialment en una de les tres, per allò d’escollir només una única opció. M’adono que l’estic mirant massa fixament i intento dissimular, així que em poso a mirar l’escenari amb cara seriosa i ballo tímidament amb la música que està sonant. Tot i això, la segueixo mirant de reüll. Començo a pensar frases, temes, idees, paraules que em puguin servir per començar a parlar amb ella i atraure la seva atenció, però no hi ha manera que em vingui res al cap que em sembli suficientment acceptable. Penso en el que faria, en el meu lloc, el prototip d’home heterosexual, atractiu i amb una retòrica desenfadada amb les desconegudes com per atribuir-li l’etiqueta de «ligón». No sé què faria. També penso en la possibilitat que hi hagi tios que en aquesta situació passarien ràpidament a un altre tipus d’acció, una acció que en el millor dels casos seria unes simples i estúpides paraules dirigides a la tia en qüestió, però que per desgràcia, com he experimentat altres cops, sé que en moltes ocasions són agressions masclistes de diferents caires. El pitjor de tot és que tinc la sensació que es creuen realment que això pot funcionar per lligar, i potser sí, si no és molt exagerat, però tot i anar borratxo mantinc intactes els meus valors i la meva dignitat. De manera que, al no saber com lligar d’una forma que em garanteixi certes probabilitats d’èxit, i rebutjar rotundament cap tipus de masclisme, m’ensorro anímicament i dono per perduda la possibilitat de parlar amb la tia que em mola. Al cap d’uns minuts, les tres amigues se’n van de la zona i les perdo de vista per sempre més. Me’n vaig a pillar una birra al «latero».

Drogues i sexualitat I

Drogues i sexualitat IV (18/09/2016)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s