Fase 304 / Relats

Drogues i sexualitat IV

Quatre

La caixa de llumins

L’efecte del tercer porro de la nit ja se m’està passant i començo a sentir-me cansat. Ja no gaudeixo amb la música, m’estic avorrint. Sortim del mig de la multitud i anem a seure a davant d’un banc que hi ha en un carrer que voreja la plaça. Un banc Santander. Ja no tinc ganes de conversar amb els amics, i medito sobre la possibilitat que sigui cosa del no-intent de lligar amb la tia d’abans, de la desaparició del THC del meu cervell o d’ambdues coses. Passen dues noies pel davant que em demanen foc. Els hi ofereixo una caixa de mistos i l’accepten no sense deixar escapar algunes rialles i fer algun comentari que em prenc com un intent de mostrar-me afecte per iniciar una conversa. Potser només s’estan burlant de mi. Una de les dues em sona d’alguna cosa, però no aconsegueixo identificar-la. Comencem a parlar amb l’excusa dels mistos, i la conversa flueix esperançadament durant uns minuts. Decideixo intentar tirar la canya subtilment a la que em dóna més bones vibracions al parlar-hi. La cosa no va cap a pitjor però tampoc millora. La situació és difícil, ella amb la seva amiga, jo amb els meus amics, serà culpa d’això, segur. Me n’autoconvenço. S’estanca la conversa i se’n van no sense abans acomiadar-se amablement. Aquesta conversa m’ha animat, però als meus col·legues sembla que no. Volen marxar cap a casa, i depenc d’ells si vull tornar en cotxe i no haver d’agafar el bus a les set del matí. Així que em pillo una última birra al «latero» i em lio un porro de camí al cotxe.

Drogues i sexualitat I

Drogues i sexualitat V (20/09/2016)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s