Fase 304 / Relats

Drogues i sexualitat V

Cinc

Reflexions felices

Estic assegut al seient del mig del darrera del cotxe quan sento que el motor arranca. A la mà esquerra tinc el porro, com sempre, i a la mà dreta la cervesa de llauna que acabo d’obrir. Començo a fumar i beure tranquil·lament, mentre sento que la felicitat va invadint el meu cos, des del pit cap al cap. El camí fins a casa és molt agradable, i torno a tenir ganes de parlar. Debatem un munt sobre molts temes, o potser no tants, la consciència em falla una mica. M’ho passo molt bé i vaig rul·lant el peis als companys. Reflexiono un moment sobre els alt i baixos emocionals de la nit. Arribo a la conclusió que les ties són les ties, els tios són els tios i les persones són les persones. O sigui que les coses pel seu nom: que hagi lligat o no, que ho hagi intentat o no, és secundari, doncs he sortit de festa a drogar-me i passar-ho bé amb els col·legues (avui me la suava el concert o la música que punxaven), independentment que una festa sigui un esdeveniment de masses èbries i eufòriques on la possibilitat de socialitzar i lligar pot ser alta, i per tant, es pot veure com una bona oportunitat per aprofitar. Em sento bé perquè m’ho he passat bé, perquè m’ho estic passant bé.

Drogues i sexualitat I

Drogues i sexualitat VI (22/09/2016)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s