Nosaltres

“Per què no muntem el nostre propi espai a la xarxa?”. No hi érem tots, però la idea va néixer allà. Aquell dia vam decidir llançar la casa per la finestra i vam sopar a un restaurant del centre de Vilanova i la Geltrú. La carta era ben original, en format vinil, i vam demanar unes pizzes artesanals molt bones, amb l’acompanyament d’un vi exquisit. “Però, com ho farem? Som de disciplines molt diferents!”. En aquest espai parlarem de tot, sobretot d’allò que ens vingui de gust, que ens cridi l’atenció, més enllà del nostre àmbit d’especialització.


Paraula 303 (nom sorgit a partir d’un seguit de vivències comunes) és una plataforma d’Internet cooperativa i autogestionada; un espai per al pensament crític, la reflexió i l’expressió en diversos àmbits: artístic, literari, filosòfic, polític, etc. Tot això mitjançant la paraula i aprofitant també les eines interactives d’Internet. L’objectiu: créixer com a persones. Els activistes d’aquest projecte (sis joves que es presenten a continuació) compartim una proximitat geogràfica, som d’una mateixa generació però també tenim uns posicionaments determinats, o no, que inclouen discrepàncies diverses (ideològiques, polítiques, filosòfiques…):

I ja que ho fem, fem-ho bé. Per conèixer les nostres reivindicacions, plantejaments, dubtes i reflexions us convidem a llegir un espai que disposa de diferents apartats:

  • La Vila: articles relacionats amb Vilanova i la Geltrú i el seu entorn (de diferents temàtiques).
  • (Re)acció: entrades emmarcades en diferents temàtiques (cultura, esports, medi ambient, política i societat).
  • Fase 304: espai destinat a l’àmbit artístic i literari.

Si voleu engrandir una mica més aquesta plataforma, sense ànim de lucre, també estem oberts a col·laboracions. Restem a la vostra disposició per qualsevol dubte o aclariment.

Una abraçada sincera i sencera. Salut i llibertat!

Paraula 303